De ce avem nevoie de serviciul de curatare tubulatura hota restaurant? Vaporii de grasimi condenseaza in sistem, cand atinge punctul de roua, in zonele mai reci, transformandu-se in lichid. Acest lichid se va scurge prin tubulatura, in hota, in filtre si in final in preparate. De cele mai multe ori grasimea se depune pe tubulatura, strat peste strat, intarindu-se in timp. O parte din grasimi merg catre ventilator provocand griparea acestuia sau reducea turatie si a debitului.

Necuratand sistemul format din hota, tubulatura si ventilator apar riscuri precum:

· Autoaprinderea grasimilor

· Scurgerea grasimilor in preparate

· Griparea ventilatorului

Scrieți propria ta recenzie
  • Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii
*
*
Rău
Excelent
*
*
*

Solicită oferta la adresa [email protected]

Cu informațiile tale și un specialist te va contacta in cel mai scurt timp pentru a răspunde la solicitarea ta.